Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 3-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Μπράιτον και με μια μεστή εμφάνιση επικράτησε με σκορ 3-1 έναντι των «γλάρων».

Σοβαρή και με περίσσια αυτοπεποίθηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπό σε σχέση με εκείνο που παρουσιάζει συνήθως τη φετινή σεζόν και χάρη σε μια μεστή εμφάνιση έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στη Μπράιτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα κόντρα στη Μπόρνμουθ και η αναμέτρηση απέναντι στη Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ» αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για να επιτύχουν στην αποστολή τους.

Με καλή ανασταλτική λειτουργία και το δίδυμο Ράσφορντ – Μαρσιάλ να δίνει τη δική του… παράσταση στην επίθεση, οι γηπεδούχοι έκαμψαν την αντίσταση των «γλάρων», τους προσπέρασαν στη βαθμολογία και πλέον βρίσκονται στο -1 από την πρώτη πεντάδα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 17′ ο Περέιρα μετά από ασίστ του Μαρσιάλ και έβγαλε από νωρίς εκτός παιχνιδιού το άγχος που ενδεχομένως να επηρεάζει στην εξέλιξη του αγώνα τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μάλιστα, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους χάρη σε αυτογκόλ του Πρόπερ μόλις δυο λεπτά αργότερα.

Το γκολ του Ντανκ στο 64′ μετά από εκτέλεση κόρνερ μπορεί να έδωσε ξανά ελπίδες στους φιλοξενούμενους για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η απάντηση ήταν άμεση. Δυο λεπτά αργότερα,  ο Άντονι Μαρισάλ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Άγγλος θα μπορούσε να είχε στείλει το δείκτη του σκορ στη… στρατόσφαιρα, αλλά η αστοχία του και ο Ράιαν δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει κάποιο δεύτερο τέρμα.

Πάντως, η τελευταία φάση του παιχνιδιού άφησε πιθανότατα μια πικρή γεύση σε μια κατά τα άλλα τέλεια βραδιά για τους γηπεδούχους, καθώς ο ΜακΤόμινεϊ αποχώρησε τραυματίας δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουαν-Μπισάκα, Ουίλιαμς, Περέιρα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Μπράιτον (Πότερ): Ράιαν, Ντάφι, Ντανκ, Μοντόγια, Μπερν, Στέφενς, Τροσάρ, Πρόπερ, Αλσάτε, Μοπέ, Κόνολι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ