Φουλάρει για Ντεπάι η Τότεναμ!

Φουλάρει για Ντεπάι η Τότεναμ!

Η Τότεναμ φαίνεται πως θέλει να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αφού στο Νησί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Μέμφις Ντεπάι.

Η Τότεναμ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του Ολλανδού άσου της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι και μάλιστα άμεσα τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι Λονδρέζοι όπως αναφέρει η «Mirror» θέλουν έναν εξτρέμ που να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και ο Ντεπάι στα μάτια του Μαουρίτσιο Ποκετίνο φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για τα σπιρούνια.

Ο Ντεπάι μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ξανά στην Premier League με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2015 εως το 2017, ενώ με τη φανέλα των Γάλλων έχει μέχρις στιγμής 99 εμφανίσεις και 41 γκολ σε δυο χρόνια παρουσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του νεαρού επιθετικού είναι ιδιαίτερα ελκυστική αλλά αν θέλει η Τότεναμ να τον αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτή τη στιγμή κοστολογείται πάνω από 58 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης το πάνω χέρι στην απόκτηση του Ντεπάι θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπάρχει όρος στη συμφωνία της με τη Λιόν πως μπορεί αν θέλει να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά γίνει για τον Ολλανδό και να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ