Στο ματς με την Γουέστ Χαμ κρίνεται το μέλλον του Ποκετίνο

Στο ματς με την Γουέστ Χαμ κρίνεται το μέλλον του Ποκετίνο

Η Τότεναμ συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα και τα αποτελέσματά της, με το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να κρίνεται στην επόμενη αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Ο χρόνος του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στο τιμόνι της Τότεναμ… τελειώνει. Η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έφερε τα «σπιρούνια» στην 14η θέση.

Οι Λονδρέζοι έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να νικήσουν τελευταία φορά στην Premier League, με την τελευταία τους επιτυχία να… χάνεται στις 28 Σεπτεμβρίου. Από τότε ακολούθησαν 5 αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ποκετίνο προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα και να επαναφέρει την ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά μάταια. Η Τότεναμ πηγαίνει στη διακοπή των Εθνικών ομάδων, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς και όντας στο -11 από την τέταρτη θέση.

Το λονδρέζικο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με την Γουέστ Χαμ, είναι κρίσιμο για το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού, με την Telegraph να αναφέρει ότι αν δεν νικήσει θα απολυθεί.

Το εγχείρημα των «πετεινών» είναι ακόμα πιο δύσκολο, αν υπολογίσουμε ότι η τελευταία νίκη τους μακριά από το «Tottenham Stadium» για την Premier League είναι τον περασμένο Ιανουάριο απέναντι στην Φούλαμ.

Ο ίδιος ο Αργεντινός μάλιστα παρουσιάστηκε αινιγματικός μετά το τελευταίο ματς της ομάδας του, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται την «μουρμούρα» που υπάρχει.

«Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, προσπαθούμε να χτίσουμε και πάλι κάτι καλό, αλλά το θέμα είναι αν υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αυτές τις αλλαγές».

Ο 47χρονος τεχνικός βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και αμείβεται με 8,5 εκατ. λίρες το χρόνο, ενώ για να αποδεσμευθεί ο Λέβι θα πρέπει να τον αποζημιώσει με 12, 5 εκατ. λίρες.

Το αφεντικό των Λονδρέζων θα προτιμούσε να μην μπει σε τέτοια διαδικασία, αλλά θέλει να δει και αποτελέσματα αρχής γενομένης από το ματς της 13ης αγωνιστικής με την Γουέστ Χαμ.

Πάντως σε περίπτωση που απολυθεί, πρώτοι επιλαχόντες για τον πάγκο της Τότεναμ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο ή ο Μαξ Αλέγκρι, ενώ αν περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, στη λίστα της είναι ο Έντι Χάου και ο Γιούργκεν Νάιγκελσμαν.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ