«Μάχη» Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ για Σάντσο

«Μάχη» Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ για Σάντσο

Οι δυο «αιώνιοι» του αγγλικού ποδοσφαίρου «μάχονται» για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Τζέιντον Σάντσο με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν του έχουν ανοίξει μόνο την πόρτα για την Εθνική Αγγλίας, αλλά και αυτή που οδηγεί στην Premier League και πιο συγκεκριμένα σε μια εκ των Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σάντσο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Bundesliga, φορώντας τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχει πετύχει ήδη 9 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ και σε συνδυασμό με την εικόνα του στο παιχνίδια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων που παρουσιάζονται έτοιμες να ξοδέψουν πακτωλό χρημάτων για να τον κάνουν να τον αποκτήσουν.

Η Λίβερπουλ καταρχήν είναι η ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Άγγλο και είναι πρόθυμη να δώσει ακόμα και 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, όμως οι κόκκινοι διάβολοι παραμονεύουν για τον 19χρονο εξτρέμ.

Το συμβόλαιο του Σάντσο εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, όμως ο 19χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν, με τις δυο αγγλικές ομάδες να «σφάζονται» για να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια στο κόλπο της απόκτησης του Σάντσο είναι και η Ρεάλ, ενώ και η Παρί κοιτάζει την περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ