Η βαθμολογία της Premier League χωρίς το VAR (pic)

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει πώς θα ήταν η βαθμολογία της Premier League χωρίς το VAR. Καμία αλλαγή στην κορυφή, 2η η Σίτι από 4η, ενώ Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας έχουν εντελώς διαφορετικό πρόσημο όσον αφορά τις θέσεις που καταλαμβάνουν.

Η βαθμολογία της Premier League χωρίς το VAR (pic) | to10.gr

Το VAR η αλήθεια είναι πως έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον τρόπο που χρησιμοποιείται, ενώ φυσικά αρκετοί είναι εκείνοι που τάσσονται υπέρ της τεχνολογίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς θα ήταν η βαθμολογία της Premier League αν δεν υπήρχε το VAR. Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι;

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, οι εταιρείες που συνδέονται και μια ωραία ιστορία... Ένα άκρως διαφωτιστικό κείμενο

Αλλαγή στην κορυφή δεν υπάρχει, με τη Λίβερπουλ να παραμένει σε αυτήν και με τους ίδιους βαθμούς μάλιστα (34), αλλά με μειωμένη διαφορά (στους 7 πόντους) από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία χωρίς VAR θα ήταν δεύτερη και πάνω από Λέστερ και Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου και με και χωρίς VAR θα ήταν 3οι, ενώ στις ίδιες θέσεις βρίσκονται με και χωρίς τη τεχνολογία οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5η) και Γουότφορντ (18η).

Η μεγάλη… χαμένη του VAR είναι μάλλον η Έβερτον, η οποία χωρίς την τεχνολογία θα ήταν 6 θέσεις πιο πάνω. Δηλαδή από την 15η στην 9η θέση, ενώ η μεγάλη κερδισμένη του VAR είναι η Κρίσταλ Πάλας, η οποία θα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού χωρίς την τεχνολογία.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνουν από μία θέση χωρίς το VAR, όντας στην 7η και την 8η θέση αντίστοιχα.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα, αριστερά τους βαθμούς με VAR, στη μέση τους βαθμούς χωρίς VAR και δεξιά την αλλαγή θέσεων:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Οι κλεφτές ματιές του Χουλτ στην υπόθεση πώλησης του Ινσούα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο