Αμφίβολο το Γουέστ Χαμ-Τότεναμ λόγω βόμβας!

Αμφίβολο το Γουέστ Χαμ-Τότεναμ λόγω βόμβας!

Η ανακάλυψη ενός αντικειμένου στον περίβολο του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου ίσως να οδηγήσει στην αναβολή του παιχνιδιού Γουέστ Χαμ-Τότεναμ, αν επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για βόμβα!

Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του παιχνιδιού Γουέστ Χαμ – Τότεναμ που έχει οριστεί για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Αιτία; Ο εντοπισμός μίας βόμβας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος…

Ένα συνεργείο έκανε εκσκαφή την Παρασκευή και έπεσε πάνω σε μεταλλικό αντικείμενο. Αμέσως, οι εργασίες σταμάτησαν, κλήθηκαν εμπειρογνώμονες για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για βόμβα και απέκλεισαν μία περίμετρο 150 μέτρων από το σημείο.

Οι ειδικοί του Βρετανικού Στρατού που περιεργάστηκαν το αντικείμενο δεν έκαναν δηλώσεις και δεν ανέφεραν αν θα χρειαστεί να την εξουδετερώσουν. Όμως, αυτό δεν πρόκειται να αποφασιστεί πριν τις 25/11, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την αναγνώριση του ευρήματος.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι μεταξύ της Γουέστ Χαμ που χρησιμοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο και της Τότεναμ, ίσως να αναβληθεί. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διαβουλεύσεις μεταξύ των υπευθύνων της Premier League, των κρατικών αρχών και των διοικούντων των δύο ομάδων και θα πάρουν αποφάσεις.

Σαφώς, οι πιθανότητες να εκραγεί η βόμβα είναι μικρές, αλλά όλοι διστάζουν να πάρουν ρίσκο με τόσες χιλιάδες θεατές στις εξέδρες. Πάντως, η Αστυνομία επιμένει να μην επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για βόμβα και ένας εκπρόσωπος της υποστήριξε ότι το αντικείμενο που ανευρεθεί, δεν έχει κατηγοριοποιηθεί…

Επίσης, ένα μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου τόνισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν είναι ξεκάθαρο για βόμβα ή κάτι άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ