Στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ ο πατέρας του Χάαλαντ

Στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ ο πατέρας του Χάαλαντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία είναι το Νο 1 φαβορί για να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και που θα είναι η αιχμή του δόρατος για τα επόμενα χρόνια. Οι κόκκινοι διάβολοι φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Μάριο Μάντζουκιτς για τον ερχόμενο Ιανουάριο, όμως για προσωρινή λύση, αφού ο μεγάλος στόχος φαίνεται πως είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί δίχως καμιά αμφιβολία έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες τη φετινή σεζόν, με τα «όργια» που κάνει με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ και με τα ρεκόρ που καταρρίπτει στο Champions League.

Οι φήμες από το Νησί όλο και πληθαίνουν σχετικά με τον νεαρό Νορβηγό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Χάαλαντ. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Ντάβιντ Ορντστάιν, στην «Athletic» ο πατέρας του Νορβηγού βρέθηκε στο Κάρινγκτον για να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για πιθανή συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Βέβαια, η Γιουνάιτεντ δεν παίζει μόνη της αφού τον παίκτη παρακολουθούν τόσο η Ρεάλ, αλλά και η Γιουβέντους, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα, με τη Σάλτσμπουργκ να θέλει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Χάαλαντ μπορεί να παίξει και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είναι στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και είναι και αυτός που ανακάλυψε τον 19χρονο όταν ακόμη αυτός ήταν στη Μόλντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ