«Ο Μουρίνιο θέλει τον Ζλάταν στην Τότεναμ»

«Ο Μουρίνιο θέλει τον Ζλάταν στην Τότεναμ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμεινε ελεύθερος από τους Γκάλαξι και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει επαφές μαζί του για να τον πάρει στην Τότεναμ.

O Ζοσέ Μουρίνιο «έπιασε» δουλειά στην Τότεναμ, γνωρίστηκε με τους παίκτες του και ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τη Γουέστ Χαμ αλλά και αυτού που έρχεται για το Champions League με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έχει ξεκινήσει την προεργασία του και για την ενίσχυση των Λονδρέζων τον Ιανουάριο προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί με τη νέα σεζόν.

Ο Special One μάλιστα φέρεται να έχει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τα σενάρια από το Νησί να δίνουν και να παίρνουν από τη στιγμή που ο Σουηδός στράικερ είναι ελεύθερος. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ από τον Ζοσέ Μουρίνιο και οι εξαιρετικές σχέσεις του Πορτογάλου με τον Σουηδό έφεραν τον Ζλάταν στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας, με δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι δυο τους είχαν συνομιλία για να συνεργαστούν και στο Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα ο Ντάνιελ Λέβι και ο Μίνο Ραϊόλα που είναι ο ατζέντης του Σουηδού αναμένεται να έχουν επαφές για να δουν αν υπάρχει πρόσφορα έδαφος συνεργασίας, με την Τότεναμ πάντως να είναι έτοιμη να κάνει το χατίρι στον Πορτογάλο και να φέρει ένα από τα αγαπημένα του παιδιά.

https://twitter.com/360Sources/status/1197411226218893312

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ