Αυτός είναι ο μοναδικός όρος που έθεσε ο Μουρίνιο στην Τότεναμ

Αυτός είναι ο μοναδικός όρος που έθεσε ο Μουρίνιο στην Τότεναμ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε πολλές απαιτήσεις από τη διοίκηση της Τότεναμ για να υπογράψει. Αλλά έθεσε έναν... απαράβατο όρο.

Εντάξει, τα λεφτά που θα πάρει είναι πολλά. Πάρα πολλά. Αγγίζουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Η Τότεναμ… σπάει τα ταμεία της για να φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό, με τις διαπραγματεύσεις πάντως να ήταν σχετικά εύκολες.

Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος ικανοποιήθηκε από το ποσό που άκουσε να το προσφέρεται, δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις στα υπόλοιπα. Παρά μόνο έναν και απαράβατο όρο, τον οποίο αποκαλύπτουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ποιος είναι αυτός; Να μην πουληθεί ο Χάρι Κέιν. Ο Μουρίνιο θεωρεί πως χωρίς τον Κέιν η Τότεναμ θα είναι μια άλλη ομάδα, θα χάσει την περισσότερη από την ποιότητά της και θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά για να βρει άλλο σημείο αναφοράς στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο Άγγλος φορ είναι ο απόλυτος ηγέτης των Λονδρέζων και ο Μουρίνιο δε θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα αποχωρήσει.

Από ‘κει και πέρα είναι λογικό να ζητήσει αλλαγές στο ρόστερ εντός των επόμενων μηνών, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο, αλλά οι πολλές και πιο σπουδαίες μεταγραφές της Τότεναμ αναμένονται το καλοκαίρι.

Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να… κάνει τα χατίρια του Πορτογάλου και να ενισχύσει την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ