Άρσεναλ: Οι books «τελείωσαν» τον Ουνάι Έμερι

Άρσεναλ: Οι books «τελείωσαν» τον Ουνάι Έμερι

Το μέλλον του Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ έχει τεθεί εν αμφιβόλω και τα αγγλικά γραφεία στοιχημάτων ήδη δέχονται πονταρίσματα για τον αντικαταστάτη του.

Η Άρσεναλ συνεχίζει τις «χαμηλές πτήσεις» στην Premier League και το Σάββατο παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Σάουθαμπντον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… κατρακυλήσει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια…

Φυσιολογικά, τα περισσότερα αναθέματα πέφτουν στον Ουνάι Έμερι. Ο προπονητής της Άρσεναλ δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μοιραία χρεώνεται την ευθύνη.

Παλαίμαχοι «κανονιέρηδες» όπως ο Τόνι Άνταμς ζητούν την απόλυση του Έμερι, οι οπαδοί ξεσπαθώνουν στα social media αλλά η διοίκηση επιμένει να μην σχολιάζει το παραμικρό. Οπότε, είναι άγνωστο εάν θα αντικαταστήσει τον προπονητή της ή θα τον στηρίξει για πολλοστή φορά.

Ωστόσο, οι Άγγλοι bookmakers έχουν ήδη… τελειώσει τον Έμερι από το Έμιρεϊτς. Για την ακρίβεια, έχουν δώσει ποσοστά για τους πιθανούς αντικαταστάτες του…

Πρώτο φαβορί εμφανίζεται ο Μίκαελ Αρτέτα με 4/1 και τον ακολουθεί ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο με 11/2. Ο Ποκετίνο απολύθηκε πριν λίγες μέρες από την Τότεναμ και σίγουρα μία μετακίνηση στη μεγάλη της αντίπαλο θα προκαλούσε «θόρυβο».

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έπεται στη λίστα με 6/1, αλλά ο Ιταλός ως ελεύθερος παίζει για κάθε ομάδα που ψάχνει προπονητή και μετά είναι ο Νούνο Σάντος, ο πρώην βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό με 10/1.

Με το ίδιο ποσοστό επόμενος είναι ο παλαίμαχος των Λονδρέζων Πατρίκ Βιεϊρά και στη συνέχεια, ο πρώην συμπαίκτης του Φρέντι Λιούνμπεργκ με 12/1…

Δείτε όλη τη λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ