Νόριτς – Άρσεναλ 2-2

Νόριτς – Άρσεναλ 2-2

Ούτε η απόλυση του Ουνάι Έμερι άλλαξε την εικόνα της Άρσεναλ που στο ντεμπούτο του Φρέντι Λιούμπεργκ έμεινε στο 2-2 με την Νόριτς.

Νέο ξεκίνημα, ίδιο αποτέλεσμα για την Άρσεναλ που δεν κατάφερε να κερδίσει για όδγοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα στις 6 Οκτωβρίου! με 1-0 την Μπόρνμουνθ) μένοντας στο 2-2 στην έδρα της Νόριτς με τον Φρέντι Λιούμπεργκ να κάνει ντεμπούτο.

Ο Λακαζέτα για την Άρσεναλ και ο Μακλίν για τη Νόριτς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του ματς και τελικά οι γηπεδούχοι ανοιξαν το σκορ στο 21′ με τον συνήθη ύποπτο Τεέμου Πόυκι. Ο Φινλανδός επιθετικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση από την Άρσεναλ ήρθε μόλις τρία λεπτά μετά όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ζίμερμαν. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε με τον Κρουλ να αποκρούει αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 1-1. Πριν βγει το ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο γκολ αφού στις καθυστερήσεις ο Κάντγουελ με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στο 56′ οι «κανονιέριδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Στη συνέχεια η Νόριτς έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Λένο και το δοκάρι (59′ σε σουτ του Μακλίν) να σώζει τους φιλοξενούμενους που θα πρέπει να είναι και χαρούμενοι που δεν έχασαν.

Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Τσίμερμαν, Γκόντφρι, Μπάιραμ, Αμαντού, Τράιμπουλ, Κάντουελ, ΜακΛιν, Ερνάντεζ, Πούκι.

Άρσεναλ (Λιούνγκμπεργκ): Λένο, Κολάσινατς, Λουίζ, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Γουίλοκ, Τζάκα, Γκεντουζί, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Στο άλλο ματς των 16:00 Γουλβς και Σέφιλντ έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν να είναι στον πόντο με 20 και 19 βαθμούς αντίστοιχα.

62 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Σέφιλντ για να ανοίξει το σκορ με τον Στίβενς να σέντραρε από και τον Μουσέτ να κάνειτο 0-1.

Στο 64΄ ήρθε το 1-1 για την Γουλβς με τον Χιμένεθ να κάνει το γύρισμα και τον Ντόχερτι με κεφαλιά να ισοφαρίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ