Ο Σόλσκιερ κλείστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο!

Ο Σόλσκιερ κλείστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να μπει στα προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα ξημερώματα της Δευτέρας! Διαβάστε το λόγο!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά η είσοδος δεν άνοιγε για να μπει… Δεν είναι fake news, αλλά πραγματικό γεγονός…

Μόνο που δεν επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στον Νορβηγό, ούτε η διοίκηση τον απέλυσε ξαφνικά, χωρίς να τον ενημερώσει. Η αιτία για την καθήλωση του Σόλσκιερ έχει την εξήγηση της στις καιρικές συνθήκες.

Στην ευρύτερη περιοχή του Κάρινγκτον αναπτύχθηκαν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που ξεπέρασαν τους -5 βαθμούς Κελσίου στη διάρκεια της νύχτας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν οι αρμοί της μεταλλικής πόρτας και να μην ανοιγοκλείνουν.

Ο Σόλσκιερ έφτασε πολύ νωρίς στο προπονητικό κέντρο, προτού επιλυθεί το πρόβλημα. Εκείνη την ώρα, εργάτες προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν την είσοδο, ώστε να εισέλθουν τα μέλη της ομάδας και το υπόλοιπο προσωπικό. Τελικά μετά από μικρή αναμονή, η πόρτα άνοιξε και όλοι μπόρεσαν να μπουν. Όπως και να έχει, ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Σόλσκιερ, ο οποίος ίσως στην αρχή να πίστεψε πως κάτι άλλο συμβαίνει, απόρροια και της μέτριας πορείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ