Υποψήφιος για τον πάγκο της Έβερτον ο Περέιρα

Υποψήφιος για τον πάγκο της Έβερτον ο Περέιρα

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Έβερτον και ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Βίτορ Περέιρα, είναι υποψήφιος διάδοχος.

Η ήττα με 5-2 από τη Λίβερπουλ ήταν ο λόγος να… ξεχειλίσει το ποτήρι και να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα.

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 18η θέση της Premier League και είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει τα… σπασμένα της κάκιστης, μέχρι τώρα, πορείας της Έβερτον στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι, την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Ντάνκαν Φέργκιουσον, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο υπηρεσιακού προπονητή. Όσον αφορά τον διάδοχο του Σίλβα, ένα νέο όνομα βγήκε στην επιφάνεια, με το Sky Sports να αποκαλύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της Έβερτον για την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα, ενός άλλου τεχνικού, επίσης Πορτογάλου μάλιστα, που έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Βασικός υποψήφιος πάντως παραμένει ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ήταν ξανά στον πάγκο της Έβερτον το 2018.

Όσον αφορά τον Περέιρα, ο ίδιος είχε ακουστά για τα «ζαχαρωτά» και το 2013, αλλά δεν ευδοκίμησε η περίπτωσή του. Ο 51χρονος τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το Sky Sports, είναι πρόθυμος να συζητήσει και να εξετάσει την πρόταση της Έβερτον, αλλά πολύ πιθανό είναι το σενάριο να ανανεώσει με την τωρινή του ομάδα, τη κινεζική Shanghai SIPG.

Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, του προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 30.000.000 λιρών, για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ