Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ενδιαφέρον για τον Ντιμπάλα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ενδιαφέρον για τον Ντιμπάλα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του Πάολο Ντιμπάλα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να θέλει να αποκτήσει διακαώς τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Πάολο Ντιμπάλα αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, ο Μουρίνιο θα ήθελε να φέρει τον Αργεντινό επιθετικό στο Ολντ Τράφορντ το επόμενο καλοκαίρι και ετοιμάζει μεγάλη πρόταση προκειμένου να πείσει την Γιουβέντους να τον παραχωρήσει.

Για να έρθει ο Ντιμπάλα θα πρέπει να φύγει κάποιος για να υπάρξει ο κατάλληλος χώρος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτός που θ αφύγει θα είναι πιθανότατα ο Χένρικ Μκχιταριάν, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό.

Ο παίκτης ωστόσο, προσθέτει η εφημερίδα, είναι επίσης περιζήτητος από Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, που ψάχνουν για αντικαταστάτες των Ρόμπεν, Ριμπερί και Νεϊμάρ.

«Ο Μουρίνιο έχει τοποθετήσει τον Ντιμπάλα στη μεταγραφική λίστα για την επόμενη σεζόν και θα ήταν πρόθυμος να προσφέρει μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ για το αστέρι της Γιουβέντους», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ