Στον αστερισμό του Χάρι Κέιν

Στον αστερισμό του Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και όλη η Ευρώπη μιλάει για τα απίστευτα κατορθώματά του.

Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη με τον 24χρονο στράικερ της Τότεναμ να σπάει τα κοντέρ και τα ρεκόρ με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου πέτυχε χατ τρικ εναντίον της Σαουθάμπτον και έφτασε τα 56 γκολ μέσα στο 2017. Ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι, έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, καθώς πέτυχε 39 γκολ (στην Πρέμιερ Λιγκ) το χρόνο που φεύγει σε λίγες μέρες, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Μια ματιά και μόνο στα όσα πέτυχε και στα όσα «κυνηγάει» ο διεθνής στράικερ της Τότεναμ, είναι αρκετά για να φανερώσουν το εκπληκτικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός.

1.Ο Χάρι Κέιν κατάφερε να πάρει το ρεκόρ από τα χέρια του Άλαν Σίρερ, πετυχαίνοντας τα γκολ που προαναφέραμε (2017) σε 36 παιχνίδια της πρέμιερ λιγκ, έξι λιγότερα από αυτά που είχε παίξει ο Άλαν Σίρερ. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Νιούκαστλ είχε σημειώσει 36 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος στην πρέμιερ, παίζοντας όμως σε 42 ματς,

2.Ο 24χρονος επιθετικός της Τότεναμ έχει πετύχει τη φετινή σεζόν περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, απ’ ότι έχουν καταφέρει η Μπόρνμουθ (15), η Γουέστ Μπρόμιτς (14), η Κρίσταλ Πάλας (16), η Μπράιτον (15) και η Σουόνσι (11).

3.Ο διεθνής άσος των λονδρέζων έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της πρέμιερ λιγκ, που σημειώνει έξι χατ τρικ σ’ ένα ημερολογιακό έτος. Θυμίζουμε ότι ο Κέιν σκόραρε τρεις φορές εναντίον της Σαουθάμπτον.

4. Ο Χάρι Κέιν έχει πετύχει οκτώ χατ τρικ στην πρέμιερ λιγκ, όσα ο Τιερί Ανρί και ο Μάικλ Όουεν. Μόνο ο Άλαν Σίρερ και ο Ρόμπι Φάουλερ έχουν περισσότερα. Ο Σίρερ είχε πετύχει 11 χατ τρικ και ο Φάουλερ 9, αλλά όλα δείχνουν πως ο Κέιν θα καταφέρει να τους ξεπεράσει και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία.

5.Ο Χάρι Κέιν έχει πετύχει 96 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και πολύ σύντομα θα σπάσει ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ, που αφορά την οικογένεια της Τότεναμ. Ο Τέντι Σέρινγχαμ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει 97 γκολ με τη φανέλα των πρωτευουσιάνων. Αυτό σημαίνει ότι ο Κέιν θέλει ένα γκολ για να ισοφαρίσει την επίδοση του πρώην άσου της Τότεναμ και δύο για να τον ξεπεράσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ