Έβερτον – Τσέλσι 3-1

Έβερτον – Τσέλσι 3-1

Μετά από τρεις σερί ήττες και χωρίς τον Μάρκο Σίλβα πια, η Έβερτον επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μάρκο Σίλβα έφυγε και οι παίκτες της Έβερτον ξύπνησαν κόντρα στην Τσέλσι της οποίας επικράτησαν με 3-1 κι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πλέον τα «ζαχαρωτά».

Σε κακό φεγγάρι η Τσέλσι που χάνει για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία ματς.

Μόλις στο 5΄η Έβερτον άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ριτσάρλισον σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο αφού οι αρκετές ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Ζουμά να κάνει λάθος και τον Κάλβερτ Λιούιν από κοντά να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά μετά ωστόσο η Τσέλσι μπήκε ξανά στο ματς χάρη σε όμορφο σουτ του Κόβασιτς που μείωσε σε 2-1.

Η Έβερτον δεν είχε όρεξη για αστεία όμως και στο 84′ τελείωσε οριστικά το ματς. Ο Κάλβερτ Λιούιν είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά από κόντρες και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό.

Εβερτον: Πίκφορντ, Σιντιμπέ, Χολγκέιτ, Κιν, Ντιν (82’ Μπέινς), Σνάιντερλεν, Σίγκουρντσον, Γουόλκοτ (86’ Μπερνάρντ), Ριτσάρλισον (71’ Ντέιβις), Ιβόμπι, Κάλβερτ Λιούιν

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς (82’ Μπατσουαγί), Κρίστενσεν, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβασιτς, Γουίλιαν (71’ Χάντσον Οντόι), Μάουντ, Πούλισικ, Άμπραχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ