Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ 0-3 (vids)

Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ 0-3 (vids)

H Λίβερπουλ δεν συνάντησε καμία αντίσταση ούτε απέναντι στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας, επικράτησε 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και εκτόξευσε τη διαφορά στο +11 από τη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

H Λίβερπουλ δεν συνάντησε καμία αντίσταση ούτε απέναντι στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας, επικράτησε 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και εκτόξευσε τη διαφορά στο +11 από τη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Πεντάρα της Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μπέρνλι.

Οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ, ακούγεται «κλισέ» πλέον, αλλά αγωνιστική με την αγωνιστική, φαίνονται ολοένα και πιο έτοιμοι να φτάσουν στον τίτλο.

Η Λίβερπουλ έφτασε τις 15 νίκες σε 16 παιχνίδια, κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά τις 28 Σεπτεμβρίου και το διπλό στην έδρα της Σέφιλντ, περιμένοντας το ντέρμπι του Μάντσεστερ, για να δει αν θα αυξήσει την απόσταση από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσάμπερλεϊν στο 35ο λεπτό. Ο Άγγλος τσίμπησε τη μπάλα από την εκπληκτική 40άρα του Χέντερσον και άνοιξε το σκορ, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σαλάχ με απίστευτο τακουνάκι βρήκε τον Κεϊτά για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμά της και κατάφερε να το αυξήσει στο 54′ με τον Μο Σαλάχ. Πλέον οι «κόκκινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο κρίσιμο ματς της έκτης αγωνιστικής με την Ζάλτσμπουργκ.

Μπόρνμουθ: Ράμσεντεϊλ, Φράνσις, Ακε (35′ Σίμπσον), Ρίκο, Μέφαμ, Φρέιζερ, Λέρμα, Μπίλινγκ (58′ Κουκ), Γουίλσον (64′ Γκόσλινγκ), Σολάνκε, Γκρόνεβελντ

Λίβερπουλ: Αλισον, Λόβρεν, (40′ Αρνολντ) Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ, Μίλνερ, Χέντερσον (76′ Τζόουνς), Τσάμπερλεϊν (87′ Σακίρι), Κεϊτάν, Φιρμίνο, Σαλάχ

Τότεναμ- Μπέρνλι 5-0

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο πραγματοποίησε την εμφάνιση της σεζόν, «διαλύοντας» την Μπέρνλι με σκορ 5-0 στο «Tottenham Stadium». Η αγγλική ομάδα με τον Μουρίνιο στον πάγκο της σε τέσσερα ματς μετράει 3 νίκες και μόλις μία ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση.

Οι Spurs προηγήθηκαν 1-0 με τον Χάρι Κέιν στο 5ο λεπτό, με τον Λούκας Μόουρα να κάνει το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα για τους γηπεδούχους.

Στο 32ο λεπτό, ο Χεούνγκ Μιν Σόν με εκπληκτικό σλάλομ τελείωσε τη φάση για το 3-0, με τους «πετεινούς» να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος.

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο στο 54’ μετά από νέα ασίστ του Άλι για ένατη φορά σε επτά ματς κόντρα στην Μπέρνλι, ενώ στο 74’ ο Άγγλος στράικερ έγινε δημιουργός, μοιράζοντας το 5-0 στον Σισοκό.

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γκατσανίγκα, Οριέ (80’ Σκιπ), Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Σισόκο, Ντάιερ, Λούκας (75’ Σεσενιόν), Άλι, Σον, Κέιν.

Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ, Πίτερς, Μι, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Μπρέιντι (71’ Λένον), Κορκ, Χέντρικ, ΜακΝιλ, Γουντ (65’ Βύντρα), Ροντρίγκεζ

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Έβερτον – Τσέλσι 3-1 (5′ Ρισάρλιζον, 49′ 84′ Κάλβερτ-Λιούιν / 52′ Κόβατσιτς)

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-3 (35′ Τσάμπερλεϊν, 44′ Κεϊτά, 54′ Σαλάχ)

Τότεναμ – Μπέρνλι 5-0 (5′ 54′ Κέιν, 9′ Μόουρα, 32′ Σον, 74′ Σισοκό)

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Άστον Βίλα – Λέστερ (16:00)

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον

Νόριτς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπράιτον – Γουλβς (18:30)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ