Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Μια Γιουνάιτεντ από τα... παλιά πάτησε την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έφυγε με νίκη 2-1 από το «Etihad». Στο -14 από την Λίβερπουλ οι «Πολίτες» που ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνουν πλέον την κούρσα του τίτλου.

Μετά την Τότεναμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέταξε και την συμπολίτισα Σίτι με 2-1 στο «Etihad» παίρνοντας τρίποντο σε δεύτερο ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες! Στο -14 από την κορυφή οι «Πολίτες» που μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να κοιτούν προς τα κάτω σιγά σιγά, στην πέμπτη θέση και στο μείον πέντε από την τέταρτη Τσέλσι οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η ομάδα του Σόλσκιερ θύμισε κάτι από τα παλιά με το τελικό σκορ να την αδικεί αφού είχε ευκαιρίες για πολύ περισσότερα γκολ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 2′ ο Έντερσον είπε «όχι» σε σουτ του Τζέιμς ενώ στο 16′ ο Μαρσιάλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα σε μεγάλο τετατέτ.

Αυτό τελικά έγινε από το σημείο του πέναλτι όταν στο 20′ ο Ράσφονρτ ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε παράβαση του Μπερνάρντο Σίλβα στον Άγγλο άσο. Το πέναλτι υποδέιχθηκε κατόπιν εξέτασης της φάσης και από το VAR.

Στο 25′ ο Φρεντ έχασε νέα ευκαιρία από εξαιρετική θέση και δύο λεπτά μετά, σουτάρα του Ράσφορντ χτύπησε στο οριζόντιο με την Γιουνάιτεντ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 29΄με υπέροχο πλασέ του Μαρσιάλ από πάσα του Ράσφορντ.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι πήρε την κατοχή και πίεζε για το γκολ το οποίο όμως ήρθε αργά, με τον Οταμέντι στο 85′ να μειώνει με κεφαλιά. Στο επόμενο λεπτό μάλιστα η Σίτι άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Ντε Χέα είπε όχι σε πλασέ του Μαχρέζ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (59’ Οταμέντι), Φερναντίνιο, Ανχελίνο, Ρόδρι (86’ Γκιντογκάν), Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα (65’ Μαχρέζ), Στέρλινγκ, Ζέσους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Σο (88’ Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Τζέιμς, Λίνγκαρντ (88’ Γιανγκ), Μαρσιάλ (74’ Περέιρα), Ράσφορντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ