Εβερτον: Από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού σε… πρώην προπονητή του Ολυμπιακού!

Εβερτον: Από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού σε… πρώην προπονητή του Ολυμπιακού!

Μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο της ομάδας, η Έβερτον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε ακόμη έναν πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: τον Βίτορ Περέιρα.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Έβερτον μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κάκιστη πορεία των «ζαχαρωτών» στη φετινή Premier league, η οποία σε συνδυασμό με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίαζε ο σύλλογος εντός αγωνιστικού χώρου ώθησαν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στην έξοδο.

Πλέον, στο Μέρσεϊσαιντ εξετάζουν πιθανούς υποψήφιους για την ανάληψη της διάδοχης κατάστασης, με τις βρετανικές εφημερίδες να αποκαλύπτουν πως μια από τις επικρατέστερες επιλογές είναι εκείνη του Βίτορ Περέιρα.

Όπως φαίνεται, η Έβερτον στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον της σε προπονητή που έχει περάσει από το λιμάνι, καθώς ο Πορτογάλος βρέθηκε με τη σειρά του στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2014-2015, καταφέροντας, μάλιστα, να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν.

Έκτοτε, ο Περέιρα έχει διατελέσει καθήκοντα προπονητή σε Τουρκία και Γερμανία για λογαριασμό των Φενέρ και Μόναχο 1860, αντίστοιχα, ενώ από το 2017 βρίσκεται. στον πάγκο της Σανγκάη.

Την προηγούμενη περίοδο κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του κινέζικου πρωταθλήματος και τα εντυπωσιακά στατιστικά που έχει καταγράψει ο σύλλογος με τον 51χρονο στην τεχνική ηγεσία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των Άγγλων.

Πάντως, η Σανγκάη δεν πρόκειται να αφήσει τον Περέιρα να φύγει εύκολα από την Ασία και ήδη φαίνεται να του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, με τις οικονομικές απολαβές που προβλέπονται στο νέο συμβόλαιο να αγγίζουν τις 30 εκατομμύρια λίρες τη χρονιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ