Γκουαρδιόλα: «Ίσως να μην μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες»

Γκουαρδιόλα: «Ίσως να μην μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες»

Νέα... mind games από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι ενδεχομένως να μην ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αρκετό δρόμο έχει ακόμα η Μάντσεστερ Σίτι για να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, όπως υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η φετινή πορεία των «πολιτών» στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει απογοήτευση εντός του συλλόγου, με τον Καταλανό να παραδέχεται πως η ομάδα του ενδεχομένως να μην έχει ακόμα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να καταφέρει να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή ελίτ.

«Στο επίπεδο ομάδων που ανταγωνιζόμαστε είναι η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουβέντους. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι ίσως να μην μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα είμαστε στο -14 λόγω των λαθών που κάναμε, της ποιότητας των αντιπάλων μας, αλλά και πραγμάτων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Είμαστε ακόμη στις αρχές Δεκεμβρίου και έχουμε στόχους να διεκδικήσουμε. Ίσως αυτή η κατάσταση μάς βοηθήσει σαν κλαμπ για να γίνουμε καλύτεροι» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ