Τσέλσι: Εμφανίστηκε αγοραστής στον Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Εμφανίστηκε αγοραστής στον Αμπράμοβιτς

Επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ έχει προσεγγίσει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι.

Πριν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η Τσέλσι άνηκε στη δεύτερη ταχύτητα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με τον Ρώσο μεγιστάνα στην ιδιοκτησία, η λονδρέζικη ομάδα ανέβηκε επίπεδο κατακτώντας πρωταθλήματα, Κύπελλα, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και «έσπασε» το δίπολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ που μονοπωλούσαν την Premier League.

Φέτος, η Τσέλσι διανύει μία ιδιόρρυθμη σεζόν… Ο Φρανκ Λάμπαρντ εφαρμόζει ένα πλάνο ανανέωσης με παίκτες από την ακαδημία λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών, ενώ ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να βρεθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ, επειδή η αγγλική Κυβέρνηση του έχει ανακαλέσει τη βίζα.

Η Τσέλσι δεν έχει την ποιότητα να ανταγωνιστεί την Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι οπαδοί στηρίζουν τη δουλειά του Φρανκ Λάμπαρντ. Το σύνολο του Λάμπαρντ φαίνεται πως έχει δελεάσει και κάποιον άλλο: τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπόχλι…

Με εκτιμώμενη περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Μπόχλι εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς για την αγορά της Τσέλσι. Ο Μπόχλι θεωρεί ευκαιρία το πρότζεκτ της Τσέλσι και φέρεται να διερευνά τις διαθέσεις του Ρώσου ολιγάρχη, ο οποίος δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ομάδα που έχει στην κατοχή του!

Ο Μπόχλι έχει έντονη δραστηριότητα στον αθλητισμό του Λος Άντζελες. Ο 46χρονος Αμερικανός έχει το 20% της ομάδας μπέιζμπολ Λος Άντζελες Ντότζερς, καθώς και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Λος Άντζελες Σπαρκς.

Ποια είναι η πρώτη αντίδραση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κρούση του Αμερικάνου; Με βάση τα αγγλικά ρεπορτάζ, ο Αμπράμοβιτς δεν σκοπεύει να πουλήσει. Αντίθετα, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακς υποστήριξε ότι ο Αμπράμοβιτς έχει ενθουσιαστεί με το έργο του Λάμπαρντ και δέθηκε ξανά με τους «μπλε»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ