Ξεκινάει συζητήσεις με τον Σάντο η Άρσεναλ

Ξεκινάει συζητήσεις με τον Σάντο η Άρσεναλ

Στο Λονδίνο σκοπεύουν να λύσουν το ζήτημα του νέου προπονητή εντός της επόμενη εβδομάδας και πρώτος στόχος αποτελεί ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουλβς.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Άρσεναλ μετά και την απόφαση του συλλόγου να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Ουνάι Έμερι.

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίαζαν οι «Gunners» ώθησαν τη διοίκηση να προβεί σε δραστικές αποφάσεις, με τον Ισπανό τεχνικό να πληρώνει το… μάρμαρο και να απομακρύνεται άμεσα από την τεχνική ηγεσία.

Τη θέση του στον πάγκο έχει αναλάβει προσωρινώς ο Φρέντι Λιούμπεργκ, όμως στο Λονδίνο δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν με τον Σουηδό στο τιμόνι μέχρι το τέλος της σεζόν. Αντίθετα, οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν ήδη τα υποψήφια ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με πρώτη επιλογή να αποτελεί ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Το πρότζεκτ του Πορτογάλου είναι ιδιαίτερα θελκτικό για τους ιθύνοντες της Άρσεναλ, οι οποίοι μάλιστα δεν πρόκειται να χάσουν άλλο χρόνο και είναι έτοιμοι να ξεινήσουν συζητήσεις με τον Πορτογάλο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σε ενδεχόμενο, πάντως, που η περίπτωσή του δεν προχωρήσει, στην αγγλική ομάδα εξετάζουν και άλλα ονόματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται εκείνα των Ποτσετίνο, Βιεϊρά, Αρτέτα και Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ