Δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει προς τα έξω ότι ο Πολ Πογκμπά υπολογίζεται κανονικά και πως οποιαδήποτε κίνηση παραχώρησης του θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται επί καθημερινής βάσεως στην επικαιρότητα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της να περιμένει την επιστροφή του στη δράση.

Ο Γάλλος σταρ είναι εδώ και 2,5 μήνες εκτός δράσης λόγω προβλήματος τραυματισμού και θα μείνει κι άλλες 3-4 μέρες λόγω ίωσης. Οι κόκκινοι διάβολοι ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του, ενώ ο ίδιος φέρεται λίγες ώρες πριν να γιόρταζε σαν τρελός στον γάμο του αδερφού του.

Στη μέση βρίσκεται η Γιουνάιτεντ η οποία δέχεται πιέσεις από τον Γάλλο για να πουληθεί στη Ρεάλ τον Γενάρη. Όμως οι κόκκινοι διάβολοι πιστοί στο πλάνο τους και στις αποφάσεις του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε συνάρτηση με τον Εντ Γουντγουορντ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως λέγεται και στα αγγλικά ΜΜΕ, οι κόκκινοι διάβολοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση όσον αφορά τον Ιανουάριο, αλλά το καλοκαίρι όταν θα υπάρχουν ίσως διαφορετικά δεδομένα στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ