Έβερτον: Αναλαμβάνει ο Αντσελότι

Έβερτον: Αναλαμβάνει ο Αντσελότι

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον πιστεύει ότι στον Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον άνθρωπο που θα βγάλει την ομάδα του από τη σκιά της Λίβερπουλ.

Από την ηλιόλουστη κάτω Ιταλία, στη βροχερή Αγγλία… Ο Κάρλο Αντσελότι άφησε τη Serie A και θα εργαστεί ξανά στην Premier League, αφού συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της Έβερτον Φαρχάντ Μοσίρι και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Μοσίρι έχει ένα μακρόπνοο πλάνο για να βγάλει την Έβερτον από τη σκιά της Λίβερπουλ και έψαχνε τον άνθρωπο που θα το υλοποιήσει. Στο πρόσωπο του 60χρονου Καρλέτο, ο Μοσίρι θεωρεί ότι έκανε την κατάλληλη επιλογή και για αυτό δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Αντσελότι έχει εξασφαλίσει λόγο στις μεταγραφές και στις πωλήσεις, ενώ ο ιδιοκτήτης δεσμεύτηκε ότι θα ξοδέψει πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το συμβόλαιο του Αντσελότι στο Γκούντισον Παρκ θα είναι «βασιλικό». Ο Ιταλός θα αμείβεται με 11,5 εκατομμύρια λίρες ετησίως και υπέγραψε για 4,5 χρόνια. Πρακτικά, η συνολική αμοιβή του θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια λίρες…

Πάντως, ο Αντσελότι δεν θα κοουτσάρει την Έβερτον αυτό το Σάββατο εναντίον της Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ, αλλά θα δει το ματς από την εξέδρα. Ο Αντσελότι θα κάτσει στον πάγκο για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα, εναντίον της Μπάρνλεϊ. Οπότε, ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα προπονήσει για άλλη μία τελευταία φορά την Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ