Γκουαρντιόλα : «Η Μπαρτσελόνα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Γκουαρντιόλα : «Η Μπαρτσελόνα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Σίτι πάει από νίκη σε νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είναι φαβορί για τον Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το κατατκήσει.

Το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το Νιούκαστλ (1-0), με τους Πολίτες να φτάνουν τις 18 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και να βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο από τον Δεκέμβριο.

O Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για το εάν η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

«Για ποια ομάδα παίζει ο Μέσι;», ήταν η ερώτηση του Καταλανού προς τους δημοσιογράφους. «Μπαρτσελόνα» απάντησε ένας από αυτούς «Άρα αυτή η ομάδα είναι το φαβορί», συμπλήρωσε ο Καταλανός προπονητής της Σίτι.

Ο Γκουαρντιόλα τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Λιονέλ Μέσι και γνωρίζει πως αυτός είναι το σημείο αναφοράς της Μπαρτσελόνα καθ’ όλη τη διάρκεια των επιτυχιών της. Άλλωστε δεν είχε πει τυχαία στο παρελθόν πως «εάν δεν ήταν αυτός, θα ήμουνα προπονητής στην δεύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ