Στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ ο Χάαλαντ (pic)

Στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ ο Χάαλαντ (pic)

Στην Αγγλία θα ταξιδέψει εντός της ημέρας ο 19χρονος επιθετικός, προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολοένα και πιο έντονο γίνεται το φλερτ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία εντός της ημέρας, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το σύλλογο του Μάντσεστερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν εκφράσει εδώ και καιρό τις… προθέσεις τους σχετικά με την περίπτωση του Νορβηγού και σκοπεύουν να κινηθούν ταχύτατα, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο άσος της Σάλτσμπουργκ εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα… κόκκινα, όμως δεν πρόκειται να δώσει την οριστική του απάντηση αν δεν καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις του.

Εξάλλου, ο Χάαλαντ γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ακόμα και σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τη Γιουνάιτεντ δεν ευοδώσουν, στην ουρά περιμένει… πλήθος συλλόγων μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Ντόρτμουντ, η Λειψία και η Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ