Ανακοίνωσε Αντσελότι η Έβερτον (vid)

Ανακοίνωσε Αντσελότι η Έβερτον (vid)

Την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η Έβερτον, με τον Ιταλό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί τον νέο τεχνικό της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο, καθώς τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα την είχαν φέρει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αλλαγή… σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία αποτελούσε πλέον μονόδρομο, με πληθώρα ονομάτων να εξετάζονται από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η απόλυση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της Νάπολι αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για την Έβερτον να κινηθεί αστραπιαία και να συμφωνήσει όσο το δυνατόν συντομότερα με τον Ιταλό, προτού προλάβουν να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι… μνηστήρες.

Όπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, η συμφωνία πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/12) και επίσημη μορφή, με τον «Καρλίτο» να δίνει τα χέρια με το σύλλογο για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Με αυτό τον τρόπο, ο 60χρονος επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Premier League μετά το πέρασμα του στην αρχή της δεκαετίας από τον πάγκο της Τσέλσι και καλείται να βγάλει άμεσα την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ από το αγωνιστικό τέλμα της φετινής περιόδου.

https://twitter.com/Everton/status/1208346383545229313

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ