«Διπλά» εξάδας για Σέφιλντ και Γουλβς

«Διπλά» εξάδας για Σέφιλντ και Γουλβς

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League, ενώ και η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από το «Carrow Road» με ανατροπή (1-2), πιάνοντας εξάδα.

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League, ενώ και η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από το «Carrow Road» με ανατροπή (1-2), πιάνοντας εξάδα. Νίκες για Νιουκάστλ, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον.

Συνεχίζεται η ξέφρενη πορεία της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην φετινή Premier League, η οποία «καλπάζει» και δικαιούται να ονειρεύεται ευρωπαϊκή έξοδο.

Η «καλοκουρδισμένη» μηχανή του Γουάιλντερ πραγματοποίησε μία ακόμα ώριμη εμφάνιση στο «Φάλμερ» και με γκολ του ΜακΜπέρνι στο 23’ επικράτησε 1-0 της «φλύαρης» Μπράιτον, που έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή άμυνα της Σέφιλντ.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μοντόγια (56’ Mπισουμά), Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Στίβενς, Πρέπερ, Γκρος (46’ Μάρεϊ), Μούι, Μοπέι, Τροσάρ (46’ Κόνολι)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Ίγκαν, ΜακΓκόλντρικ, Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Νόργουντ (82’ Μπέσιτς), Λούντστραμ, Φρίμαν (52’ Όσμπορν), ΜακΜπέρνι (62’ Μουσέτ)

Νόριτς- Γουλβς 1-2

Η Γουλβς του Νούνο κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Αυτή τη φορά οι «Λύκοι»… δάγκωσαν τα «καναρίνια»με σκορ 2-1 και την άφησαν την ομάδα του Φάρκε στον βυθό της βαθμολογίας.

Η Νόριτς προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Κάλντγουελ στο 17′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Ο Σάις στο 60ο λεπτό ισοφάρισε, ενώ στο 81′ ο Ραούλ Χιμένεθ υπέγραψε την ανατροπή για την Γουλβς, στέλνοντας το σύνολο του Νούνο στην έκτη θέση.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Τσίμερμαν, Μπιράμ, ΜακΛίν, Τετέι (86’ Βράνσιτς), Τράιμπουλ (86’ Ερνάντεθ), Μπουενδιά, Κάντγουελ (86’ Σρμπένι), Πούκι

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σάις, Ντεντόνκερ, Κόαντι, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Γιόνι Τραορέ, Χιμένες (90+3’ Κουτρόνε), Ζότα (77’ Νέτο)

Αναλυτικά η εικόνα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 21/12

Έβερτον-Άρσεναλ 0-0

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 0-1
(89′ Ροντρίγκεζ)

Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον 1-3
(75′ Γκρίλις – 21′, 51′ Ινγκς, 31′ Στίφενς)

Νόριτς-Γουλβς 1-2
(17′ Κάλντγουελ – 60′ Σαΐς, 81′ Χιμένες)

Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1
(23′ ΜακΜπέρνι)

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας 1-0
(83′ Αλμιρόν)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 22/12

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Τότεναμ-Τσέλσι (18:30)
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (αναβολή)

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ