Λίβερπουλ: Πλήγμα με Τσάμπερλεϊν

Λίβερπουλ: Πλήγμα με Τσάμπερλεϊν

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όμως θα στερηθεί τον Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν για καιρό, αφού ο Άγγλος έπαθε σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο.

Χωρίς τον Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν θα πορευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Λίβερπουλ, καθώς όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στον σαββατιάτικο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Ο 26χρονος άσος «προσγειώθηκε» άτσαλα πάνω στον αστράγαλό του στη διάρκεια του νικηφόρου (1-0) τελικού με τη Φλαμένγκο και αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό, ενώ ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στη διάρκεια των γιορτών, όπου οι «Reds» δίνουν τρία παιχνίδια μέσα σε οκτώ ημέρες.

«Έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο. Έχει καταστραφεί ένας από τους συνδέσμους από την έξω πλευρά και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πόσο θα λείψει.

Μάλλον θα πάρει καιρό. Θα χάσει σίγουρα αρκετά παιχνίδια από το επόμενο διάστημα αλλά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το πόσο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή των «Reds».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τσάμπερλεϊν προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στo χιαστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ