Τότεναμ – Μπράιτον 2-1

Τότεναμ – Μπράιτον 2-1

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο από την Μπράιτον, όμως με σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1.

Η Τότεναμ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο από τη σκληροτράχηλη Μπράιτον, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 στη μάχη για την τετράδα.

Τα σπιρούνια μπήκαν στο ματς πολύ νωθρά και χαλαρά με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι γλάροι και να βάλουν εξαρχής δύσκολα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και κυκλοφορούσαν την μπάλα με την Τότεναμ να περιμένει.

Στο 22ο λεπτό, ο Κέιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας από τη μπαλιά του Γουίνκς, σκόραρε, όμως ο ρέφερι μετά από τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ, για οφσάιντ… χιλιοστών. Μετά την φάση αυτή η Μπράιτον πίεσε και στο 37ο λεπτό ο Γουέμπστερ με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Γκρος έκανε το 1-0, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ όμως ήταν τελείως διαφορετική, μπήκε δυνατά και με σκοπό να πραγματοποιήσει ανατροπή και να πάρει το τρίποντο και τα κατάφερε. Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό ο Κέιν ευνοήθηκε από τις κόντρες και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1. Παράλληλα, σημείωσε το 8ο γκολ του σε Boxing Day. Με την είσοδο των Λο Σέλσο και Έρικσεν η Τότεναμ έγινε ακόμα πιο επιθετική και στο 72ο λεπτό πέτυχε την ανατροπή με τον Ντέλε Άλι.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έβαλε το 5ο γκολ από την ημέρα που ανελαβε ο Μουρίνιο και τι γκολ, αφού τα σπιρούνια συνεργάστηκαν εξαιρετικά, η μπάλα έφτασε στον Ντέλε και αυτός με ένα πλάσε πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ράιαν για να δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του και να τη βάλει για τα καλά στη μάχη της τετράδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γκατσανίγκα, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Οριέ, Γουίνκς (68′ Έρικσεν), Σισοκό, Σεσενιόν (56′ Λο Σέλσο), Λούκας Μόουρα (76′ Ντάιερ), Ντέλε, Κέιν

Μπράιτον: Ράιαν, Γουέμπστερ, Ντάφι, Μπερν, Σελότο (83′ Μπισούμα), Αλζάτε, Στέφενς, Μπερνάρντο (76′ Τροσάρ), Γκρος, Μόουι, Κόνολι (68′ Μοπέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ