Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πάτησε στην πεντάδα

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πάτησε στην πεντάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Τότεναμ, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι και βρέθηκε στην 5η θέση.

Ένα έτος δύσκολο κλείνει με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη… διαβολοβδομάδα της Premier League, η ομάδα του Σόλτσκιερ μετά την εύκολη επικράτηση επί της Νιούκαστλ στην Boxing Day, επικράτησε με ευκολία σήμερα εκτός έδρας της Μπέρνλι και πήρε το… δώρο της Τότεναμ, που νωρίτερα είχε έρθει ισόπαλη απέναντι στην ουραγό Νόριτς.

Η Γιουνάιτεν επέβαλλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα, ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο και σκόραρε στο φινάλε των δύο ημιχρόνων, φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Ο Μαρσιάλ ήταν αυτός που στο 44ο λεπτό κατάφερε να βρει το γκολ και να ανοίξει το σκορ για τη Μάντσεστερ, έπειτα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Η Μπέρνλι προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει, αλλά δεν είχε τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα, με τη Γιουνάιτεντ να αναζητεί στις αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ που θα… κλείδωνε το ματς.

Το βρήκε ξανά στο φινάλε, όταν στο 95′ ο Ράσφορντ έφυγε μόνος του σχεδόν από τη μεσαία γραμμή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και παρ’ όλο που μπερδεύτηκε και γλίστρησε, βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ