Κατάθεση… όπλων στη Μάντσεστερ Σίτι

Κατάθεση… όπλων στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Φερναντίνιο υποστήριξε ευθέως ότι η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της στην Premier League.

Στην Premier League τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο πριν την ώρα του… Ωστόσο, πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να χάσει η Λίβερπουλ τον τίτλο της πρωταθλήτρια. Ειδικά όταν οι παίκτες της βασικής ανταγωνίστριας της, της Μάντσεστερ Σίτι, παραδέχονται ότι η πρώτη θέση έχει… πετάξει.

Αυτό δήλωσε ο Φερναντίνιο με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, αλλάζοντας τους στόχους της σεζόν. Πλέον, η Μάντσεστερ Σίτι δεν αποσκοπεί στο πρωτάθλημα, αλλά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

O Βραζιλιάνος χαφ ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα παλέψουμε για τη συμμετοχή μας στο Champions League. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Εάν παίξουμε και σε άλλα παιχνίδια όπως με τη Γουλβς, θα τα χάσουμε και θα βρεθούμε σε δυσκολότερη θέση. Πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να μην αφήνουμε ευνοϊκές προϋποθέσεις στους αντιπάλους. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να νικάμε και τουλάχιστον να τερματίσουμε δεύτεροι. Είναι σκληρό, ειδικά μετά τη Γουλβς, αλλά αν παραπονιόμαστε, θα γίνει δυσκολότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ