Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Αγκουέρο και Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Αγκουέρο και Ντε Μπρόινε

Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει ασίστ και γκολ, η Σίτι επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ και διατηρήθηκε στο -1 από τη δεύτερη Λέστερ.

Δύσκολη μεν, σημαντική δε. Γι’ αυτό και πανηγυρίστηκε… δεόντως στο «Έτιχαντ» η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο ματς των πρωταθλητών για το 2019. Μια χρονιά ονειρική για εκείνους, που το φινάλε της ωστόσο τους βρίσκει πολύ μακριά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0, αναγκάζοντας τη Σέφιλντ στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της στη σεζόν. Μια Σέφιλντ η οποία ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο με τον Μουσέ (8’, 40’) και τον Έγκαν (25’), ενώ βρήκαν γκολ με τον Μουσέ, με το VAR όμως να το ακυρώνει για… χιλιοστά και πάλι, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Σίτι είχε μεν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52’ με τον Κουν Αγκουέρο. Τη νίκη σφράγισε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (MVP με γκολ και ασίστ) ο οποίος με καταπληκτικό τρόπο στο 82’ έκανε το 2-0, διατηρώντας τη Σίτι σε απόσταση βολής (ενός πόντου) από τη δεύτερη Λέστερ, μα πολύ μακριά (στο -14) από τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να έχουν μάλιστα και ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ