Βενγκέρ : «Δεν φοβάμαι αν φύγει ο Σάντσες»

Βενγκέρ : «Δεν φοβάμαι αν φύγει ο Σάντσες»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Κρίσταλ Πάλας αναφέρθηκε στον Αλέξις Σάντσες και ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται την αποχώρηση του Χιλιανού επιθετικού από τους κανονιέρηδες.

Ο Αρσέν Βενγκέρ συνδύασε με νίκη (3-2 την Κρίσταλ Πάλας) την συμπλήρωση 810 συμμετοχών στον πάγκο των κανονιέρηδων στην Premier League, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Μία νίκη που έφτασε και με δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες.

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, όμως περισσότερο αναφέρθηκε στον Αλέξις Σάντσες για τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του το οποίο καίει την Άρσεναλ.

«Δεν είμαι καθόλου έκπληκτος από την εμφάνιση και τα γκολ του Σάντσες. Γιατί θα έπρεπε να είμαι; Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε», είπε ο Αλσατός προπονητής.

«Δεν φοβάμαι την  αποχώρηση του Σάντσες, αλλά ξέρω ότι θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα λόγω του συμβολαίου του παίκτη, που βρίσκεται στο τέλος του. Έτσι είναι φυσιολογικό να προκύψουν αμφιβολίες», πρόσθεσε.

«Η Κρίσταλ Πάλας έχει επιτύχει καλά αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά, εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το 3-1 και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο τέλος. Παρ ‘όλα αυτά, παίξαμε ένα καλό αγώνα».

Σύμφωνα με τους  Αγγλους, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 29χρονου Χιλιανού επιθετικού, αν αυτός δεν ανανεώσει κι αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ