Λίβερπουλ-Έβερτον 1-0

Λίβερπουλ-Έβερτον 1-0

Τι και αν έπαιζε με τα τρίτα. Με 19χρονα, 20χρονα κλπ, κλπ. Η Λίβερπουλ τα κατάφερε και νίκησε 1-0 την Έβερτον, πετώντας την εκτός FA Cup από τον 3ο γύρο. Η γκολάρα του Τζόουνς στο 71' έδωσε την πρόκριση στους «κόκκινους»!

Δεν σταματά πουθενά αυτή η ομάδα!

Ούτε και αν παίζει με τα τρίτα. Με πιτσιρικάδες που πολλοί από αυτούς γεννήθηκαν τη χιλιετία στην οποία βρισκόμαστε. Δηλαδή από το 2000 και μετά. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ήταν 23 χρόνια!

Η Λίβερπουλ των πάρα πολλών αλλαγών και του ροτέισον κατάφερε να νικήσει την Έβερτον των βασικών και να προκριθεί στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Και αυτό επετεύχθη με μία γκολάρα του Κούρτις Τζόουνς στο 71′.

Δείτε το απίστευτο γκολ της Λίβερπουλ με τον Τζόουνς:

Η Έβερτον πλέον μετράει σχεδόν μία δεκαετία χωρίς νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς η τελευταία της επικράτηση σε ντέρμπι του «Μέρσεϊσαϊντ» ήταν στις 17 Δεκεμβρίου του 2010. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ομάδα του Κλοπ αγωνίζοταν με 6 παίκτες από την Κ23, κατάφερε με το… εξωπραγματικό γκολ του Τζόουνς με σουτ εκτός περιοχής, να πάρει αυτή τη σπουδαία πρόκριση για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Κλοπ): Αντριάν, Μίλνερ (8′ Λαρουσί), Γκόμεζ, Φίλιπς, Γουίλιαμς, Λαλάνα, Κιριβέλα, Τζόουνς, Μιναμίνο (70′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Έλιοτ (79′ Μπρούστερ), Οριγκί

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν (63′ Κεν), Χόλγκεϊτ, Μίνα, Ντίνιε, Σνάιντερλεν (63′ Ντελφ), Σίγκουρντσον, Γουόλκοτ (79′ Μπερνάρντ), Σιντιμπέ, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ