Η Λίβερπουλ επισημοποίησε το super deal με τη Nike!

Η Λίβερπουλ επισημοποίησε το super deal με τη Nike!

Η Λίβερπουλ το πρωί της Τρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία που έχει συνάψει με τη Nike, όπου θα της αποφέρει το μυθικό ποσό των 85 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε κι επίσημα σήμερα τη συμφωνία της με τη Nike και από το καλοκαίρι του 2020 θα «ντύνεται» με τη πασίγνωστη αμερικάνικη εταιρία. Οι κόκκινοι το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσαν τη συμφωνία, η οποία αποτελεί ρεκόρ στον χώρο του ποδοσφαίρου και θα είναι αυτή που θα αποφέρει τα μεγαλύτερα έσοδα που έχουν υπάρξει ποτέ.

Οι «κόκκινοι» ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με την New Balance, η οποία προσπάθησε και μέσω της δικαστικής οδού να διατηρήσει τα… κεκτημένα και να επεκτείνει μονομερώς το συμφωνητικό που είχε υπογραφεί με τον σύλλογο.

Η Nike εδώ και καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για να τη ντύσει από το φετινό καλοκαίρι και πλέον και τυπικά ολοκληρώθηκε το mega deal που λέγεται ότι θα αποφέρει στα ταμεία της πρωταθλήτριας Ευρώπης περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

«Ως brand, η Nike αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες μας για εξέλιξη. Ευχαριστούμε τη New Balance για τη στήριξη και τη συνεργασία τα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος και managing director των πρωτοπόρων της Premier League, Μπίλι Χόγκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της συμφωνίας, όμως φαίνεται ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 75 εκατ. ευρώ που λαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Adidas.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ