Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο «κόλπο» για Καβάνι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο «κόλπο» για Καβάνι

Ο Έντισον Καβάνι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν καταθέσει προτάσεις για να τον αποκτήσουν.

Το συμβόλαιο του Έντισον Καβάνι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και θα φύγει, με όλη την Ευρώπη να «πέφτει» στα πόδια του για να τον αποκτήσει.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας δεν επιθυμεί φυσικά να χάσει τον 32χρονο άσο το καλοκαίρι ως ελεύθερο και εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με πώληση στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους να κάνουν ουρά.

Σύμφωνα με τη Metro, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν καταθέσει προτάσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν, για τις οποίες ο Ουρουγουανός είναι ενήμερος και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο αγγλικές φυσικά δεν παίζουν μόνες τους, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει τον πρώτο λόγο, εξαιτίας της παρουσίας του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και τις Νάπολι και Ίντερ να είναι στο κόλπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ