Μπερμπάτοφ: «Η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με έκανε να νιώθω σαν σκ@@@»

Μπερμπάτοφ: «Η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με έκανε να νιώθω σαν σκ@@@»

Την κακή εικόνα της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι σχολίασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Την άνευ όρων παράδοση της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι σχολίασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων Διαβόλων άσκησε έντονη κριτική για την εμφάνιση που πραγματοποίησε το σύνολο του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στο Όλντ Τράφορντ, που μείωσε δραματικά τις πιθανότητες πρόκρισης στο τελικό του Carabao Cup, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα προς τον Μάρκους Ράσφορντ να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερμπάτοφ:

«Όταν έπαιζα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έλεγε «Δώστε στον Μπέρμπα τη μπάλα και όταν του δίνετε τη μπάλα, μην μένετε ακίνητοι, τρέξτε, επειδή αυτός θα σας βρει.

Χρειάζεται να μάθεις τους συμπαίκτες σου, ποιος είναι αυτός που θα σου δώσει πάσα και ποιος εκείνος που θα κάνει την κούρσα, αυτά τα πράγματα είναι μικρές λεπτομέρειες αλλά και τα πιο σημαντικά.

Ο Ράσφορντ χρειάζεται να γίνει σκληρός με τους συμπαίκτες του, εάν χρειάζεται να υπάρχει καυγάς στον αγωνιστικό χώρο ή να φωνάξει «δώστε μου τη γα@@@@@@ μπάλα», δεν πειράζει, θα πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα για να έρθει η νίκη.

Όλα χρειάζονται στην προσπάθεια που κάνεις για να πάρεις τη νίκη.Μετά από τον πρώτο αγώνα αισθάνομαι σαν σκ@@@. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω από τα στάνταρντ μας, η ομάδα ήταν εκτός τόπου και χρόνου και η Σίτι η καλύτερη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε βελτίωση αλλά δεν ήταν αρκετό, καθώς όταν η Σίτι σου βάζει τρία γκολ είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις την κατάσταση.

Το μόνο καλό είναι πως υπάρχει και αγώνας ρεβάνς. Πολύς κόσμος λέει πως δεν έχει δει χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την Γιουνάιτεντ. Η Σίτι θα μπορούσε να έχει σκοράρει όχι τρία αλλά πέντε γκολ.

Ευτυχώς για την Γιουνάιτεντ, ο Στέρλινγκ δεν είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο. Πιστεύω πάντως ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε από την άθλια εικόνα της Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο και όχι από την καλή εμφάνιση της Σίτι».

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα Σίτι από τον Απρίλη του 2010, ενώ η ρεβάνς του Έτιχαντ για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ