Σέρχιο Αγουέρο: Ένας Θεός στο Μάντσεστερ (vids)

Σέρχιο Αγουέρο: Ένας Θεός στο Μάντσεστερ (vids)

Ρέκορντμαν στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ο Σέρχιο Αγουέρο, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα.

Είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον, είναι και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, περί ου λόγος, σκόραρε τρεις φορές στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Πρωταθλητών Αγγλίας με την Άστον Βίλα, έφτασε τα 177 τέρματα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί. Μάλιστα ο Αργεντίνος θρύλος των Πολιτών χρειάστηκε λιγότερα παιχνίδια από τον Τίτι (255 έναντι 258).

Πλέον, κανένας μη Βρετανός δεν έχει να επιδείξει μεγαλύτερη συγκομιδή τερμάτων από αυτή ενώ ο ίδιος βρίσκεται και στην 5η θέση στην κατηγορία που περιλαμβάνει και τους Άγγλους ποδοσφαιριστές και της οποίας ηγείται εδώ και χρόνια ο Άλαν Σίρερ με 260 γκολ.

Πέρα, από την προσπέραση του Ανρί, ο Αγουέρο κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ στην Premier League. Με το χατ-τρικ κόντρα στους Χωριάτες, ο 32χρονος στράικερ έφτασε τα 12, τα οποία είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον θρύλο της Νιουκάστλ, Άλαν Σίρερ.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Αγουέρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ