Αγουέρο: Το καλό πόδι φαίνεται και στα νούμερα

Ο Σέρχιο Αγουέρο έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League και οι Άγγλοι ανέλυσαν το πως σκοράρει ο στράικερ της Σίτι.


Αγουέρο: Το καλό πόδι φαίνεται και στα νούμερα | to10.gr

Οι Άγγλοι αγαπούν τη λεπτομέρεια… Οπότε, δεν ήταν δυνατόν να προσπεράσουν τόσο απλά την ανάδειξη του Σέρχιο Αγουέρο στον πρώτο ξένο σκόρερ στην ιστορία της Premier League. Για αυτό έκαναν μία διεξοδική ανάλυση των 177 γκολ του Αργεντινού επιθετικού!

Η κατανομή των γκολ του Αγουέρο έχει ως εξής: 126 γκολ με το δεξί πόδι, 33 με το αριστερό πόδι, 17 με το κεφάλι και 1 γκολ με το στήθος. Είναι προφανές ότι ο Αργεντινός αγαπά να σκοράρει με το δεξί πόδι. Αυτό το νούμερο συνιστά το 71% των τερμάτων του και δείχνει το δυνατό του σημείο.

Ντάνιελ Ποντένσε: Η τελευταία παράσταση

Περαιτέρω, ο Αγουέρο έχει πετύχει λίγα γκολ με το… κακό πόδι του, το αριστερό, μόλις 33. Ακόμα λιγότερες φορές έχει σκοράρει με το κεφάλι, 17 τον αριθμό, αφού έτσι και αλλιώς λόγω ύψους δεν διακρίνεται ως κεφαλοσφαιριστής. Τέλος, υπάρχει ένα και μοναδικό γκολ που έχει επιτευχθεί με το στήθος και με τη βοήθεια της τύχης, όπως έχει παραδεχτεί ο Αγουέρο…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολυμπιακός: Βρήκε τον επόμενο Χάντερ, τον επόμενο Μπιρτς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο