Αγουέρο: Το καλό πόδι φαίνεται και στα νούμερα

Αγουέρο: Το καλό πόδι φαίνεται και στα νούμερα

Ο Σέρχιο Αγουέρο έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League και οι Άγγλοι ανέλυσαν το πως σκοράρει ο στράικερ της Σίτι.

Οι Άγγλοι αγαπούν τη λεπτομέρεια… Οπότε, δεν ήταν δυνατόν να προσπεράσουν τόσο απλά την ανάδειξη του Σέρχιο Αγουέρο στον πρώτο ξένο σκόρερ στην ιστορία της Premier League. Για αυτό έκαναν μία διεξοδική ανάλυση των 177 γκολ του Αργεντινού επιθετικού!

Η κατανομή των γκολ του Αγουέρο έχει ως εξής: 126 γκολ με το δεξί πόδι, 33 με το αριστερό πόδι, 17 με το κεφάλι και 1 γκολ με το στήθος. Είναι προφανές ότι ο Αργεντινός αγαπά να σκοράρει με το δεξί πόδι. Αυτό το νούμερο συνιστά το 71% των τερμάτων του και δείχνει το δυνατό του σημείο.

Περαιτέρω, ο Αγουέρο έχει πετύχει λίγα γκολ με το… κακό πόδι του, το αριστερό, μόλις 33. Ακόμα λιγότερες φορές έχει σκοράρει με το κεφάλι, 17 τον αριθμό, αφού έτσι και αλλιώς λόγω ύψους δεν διακρίνεται ως κεφαλοσφαιριστής. Τέλος, υπάρχει ένα και μοναδικό γκολ που έχει επιτευχθεί με το στήθος και με τη βοήθεια της τύχης, όπως έχει παραδεχτεί ο Αγουέρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ