Επίσημο: Στην Τότεναμ ο Ζέντσον Φερνάντες (pic+vid)

Επίσημο: Στην Τότεναμ ο Ζέντσον Φερνάντες (pic+vid)

Παίκτης της Τότεναμ είναι και επίσημα ο Ζέντσον Φερνάντες, με τον 21χρονο Πορτογάλο μέσο να πηγαίνει στην Premier League με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Στην Τότεναμ θα αγωνίζεται ο Ζέντσον Φερνάντες έως το καλοκαίρι του 2021, με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Η πρώτη μεταγραφή της Τότεναμ επί εποχής Ζοσέ Μουρίνιο είναι… Πορτογάλος και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο 21χρονος μέσος είναι και επίσημα παίκτης των «σπιρουνιών», με τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να προβλέπει και οψιόν αγοράς.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Τότεναμ:

«Ο μέσος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 30 για το υπόλοιπο της σεζόν. Προϊόν της Ακαδημίας της Μπενφίκα, ο Ζέντσον έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης της Primeira Liga για τον μήνα Αύγουστο.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρωταθλητής, έχοντας 22 συμμετοχές με τους αετούς, με το φινάλε να τους βρίσκει να κατακτούν το 37ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Συνολικά έχει παίξει σε 53 ματς με τη φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Σε εθνικό επίπεδο, μετράει πάνω από 50 συμμετοχές με την Πορτογαλία, εκπροσωπώντας τη χώρα του σε όλες τις εθνικές ομάδες από Κ-15 και άνω, ενώ έχει παίξει και σε δύο ματς της εθνικής Ανδρών της χώρας του.

Ήταν επίσης μέλος της Πορτογαλίας που κατέκτησε το 2016 τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ