Ιταλία και το ντέρμπι στο Άνφιλντ

Ιταλία και το ντέρμπι στο Άνφιλντ

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από το σημερινό κουπόνι.

Το ποντάρισμα στο βόλεϊ δεν επιβεβαιώθηκε χθες, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το ποδοσφαιρικό bet με την κόντρα της Μπράιτον ήταν αυτό που βοήθησε ώστε να μην κλείσει το Σάββατο με… ζημιά.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ στεκόμαστε στην αναμέτρηση Πιατσέντζα – Βερόνα. Με 12 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, η Πιατσέντζα προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τη 12η θέση, που σημαίνει υποβιβασμό. Η Βερόνα τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα, καθώς έχει 6 πόντους παραπάνω και παλεύει για να διατηρηθεί εντός της πρώτης οκτάδας, που οδηγεί στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τους εμπιστευτούμε. Προκειμένου να αυξήσουμε κάπως το κέρδος μας, επιλέγουμε από το ελληνικό πρωτάθλημα το διπλό στο Ηρακλής – Φοίνικας. Ο Ηρακλής περνάει δύσκολες μέρες και το τμήμα βόλεϊ παραμένει ζωντάνο χάρη στη συγκινητική προσπάθεια κάποιων ανθρώπων. Ο Φοίνικας είναι έτσι και αλλιώς ομάδα με υψηλότερο… ταβάνι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στη νίκη. Η συνολική απόδοση της δυάδας είναι 1.95.

Στα του ποδοσφαίρου, το ντέρμπι στην Αγγλία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουν. εχει ενδιαφέρον μόνο ως προς το αν μπορεί κάποια ομάδα να σπάσει ετο αήττητο των «ρεντς». Η Λίβερπουλ εντυπωσιάζει με την παρουσία της και μοιάζει δύσκολο να τη σταματήσει η Γιουνάιτεντ, η οποία είναι η μοναδική που έχει κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους με το 1-1 στον πρώτο γύρο. Ο φαβοριτισμός της Λίβερπουλ είναι αναμενόμενος, ωστόσο στοιχηματικά, ο άσος δεν έχει αξία. Το να κερδίζει όμως η ομάδα του Κλοπ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι ένα σενάριο που… πληρώνει σχετικά καλά.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ