Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Η Σίτι φαίνεται να τα έχει παρατήσει όσον αφορά την υπόθεση τίτλος αλλά ο Αγκουέρο το παλεύει ακόμα και με δικό του γκολ οι «Πολίτες» έφυγαν νικητές με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ. Κάζο στις καθυστερήσεις για Έβερτον, μεγάλες νίκες για Αστον Βίλα και Μπόρνμουθ.

Η Μάντσεστερ Σίτι το έχει πάρει απόφαση ότι πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει φέτος και εδώ και καιρό μάλλον κάνει αγγαρεία στα ματς της Premier League. Κάπως έτσι ήταν και η αναμέτρηση κόντρα στην Σέφιλντ όπου τελικά τη λύση έδωσε για ακόμη μία φορά ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στο 68′ στο ματς και έξι λεπτά μετά σκόραρε από ασίστ του Ντε Μπρόινε με κοντινή προβολή. Στο 35′ οι «Πολίτες» κέρδισαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζεσούς αλλά για ακόμη μία φορά αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ή για την ακρίβεια το έπιασε ο Χέντερσον με εντυπωσιακή επέμβαση.

Με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε στο -13 από την Λίβερπουλ αλλά με δύο ματς παραπάνω ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς.

Σέφιλιντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάλντοκ, Μπάσαμ (78’ Ρόμπινσον), Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Στίβενς, Νόργουντ, Μπέσιτς (78’ Λούντστραμ) Φλεκ, ΜακΜπέρνι, Σαρπ (59’ Μουσέτ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ (78’ Γκαρσία), Οταμέντι, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Ζέσους (67’ Αγουέρο), Στέρλινγκ (90+2′ Μπερνάρντο Σίλβα)

 

Στα υπόλοιπα ματς, συγκλονιστικό φινάλε είχε στο Έβερτον – Νιούκαστλ όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Κέαν και Κάλβερτ Λιούιν αλλά οι «καρακάξες» ισοφάρισαν με δύο γκολ του Λεζενέ στο τέταρτο και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Μπόρνμουθ πήρε ανάσα με τη νίκη 3-1 επί της Μπράιτον, ενώ μεγάλη νίκη πήρε και η Άστον Βίλα κόντρα στην Γουότφορντ με 2-1 στις καθυστερήσεις και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Τέλος η Σαουθάμπτον επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο πιο αδιάφορο ίσως ματς της βραδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ