Τσέλσι – Αρσεναλ 2-2

Τσέλσι – Αρσεναλ 2-2

Μπορεί να έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26’ και να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά η Αρσεναλ στάθηκε όρθια και έφυγε με το βαθμό από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Αρσεναλ μπορεί να διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, αλλά όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά! Και αυτό το απέδειξε στο αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι. Εκεί όπου έπαιξε από το 26’ με δέκα παίκτες και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, δεχόμενη μάλιστα το δεύτερο γκολ στο 84’, αλλά δεν τα παράτησε.

Ισοφάρισε ισάριθμες φορές και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Στάμφορντ Μπριτζ», αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Μια Αρσεναλ βγαλμένη από τα παλιά, με τους Κανονιέρηδες να παίρνουν ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να κατακτήσουν μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο. Ένα πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι από τον Νταβίντ Λουίζ, μετά το τραγικό λάθος του Μουστάφι, με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ μάλιστα να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των παικτών της Τσέλσι στο 63’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μαρτινέλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Καντέ και με πλασέ νίκησε τον Κέπα και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά το γκολ η Τσέλσι βγήκε μαζικά στην επίθεση και στο 84’ κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ με κοντινή προβολή του Αθπιλικουέτα.

Όλα έδειχναν ότι θα πάρει τη νίκη η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ, αλλά οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν τα παράτησαν και στο 87’ ισοφάρισαν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Μπεγερίν έπιασε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Καντέ (69’ Μάουντ), Ζορζίνιο, Κόβασιτς (66’ Μπάρκλεϊ), Χάντσον Οντόι, Έιμπραχαμ, Γουίλιαν (79’ Μπατσουαγί)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Λουίζ, Μουστάφι, Σακά, Τορέιρα, Τζάκα, Πεπέ (81’ Χόλντινγκ), Οζίλ (55’ Γκουεντουζί), Μαρτινέλι (90+1’ Γουίλοκ), Λακαζέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ