Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 0-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 0-2

Μια απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέχεια των απογοητευτικών εμφανίσεων, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 2-0 από την Μπέρνλι, που σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο «Ολντ Τράφορντ».

To πρώτο διπλό της ιστορίας της στο «Ολντ Τράφορντ» πέτυχε η Μπέρνλι, που επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «βυθίζοντας» ακόμα περισσότερο στην ανυποληψία την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» γνώριζαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Σον Ντάις ότι με νίκη θα πλησίαζαν στο -4 από την τέταρτη Τσέλσι. Αμ δε. Όχι μόνο δεν πήραν το τρίποντο, αλλά πρόσθεσαν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση στο καλεντάρι των φετινών τους εμφανίσεων.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα με το τρίποντο αυτό απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ με το 10ο φετινό τέρμα του Κρις Γουντ στη φετινή Premier League, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους, που δεν είχαν τρόπους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πόουπ.

Αν περίμεναν κάτι διαφορετικό οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο διαψεύστηκαν οριστικά στο 56′. Ο Τζέι Ροντρίγκες με ένα υπέροχο γκολ έγραψε το 2-0, βάζοντας τέλος στα όνειρα της ομάδας του Σόλσκιερ για ανατροπή.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Μάντσεστερ έκλεισε στα καρέ της την Μπέρνλι, αλλά με καλή ανασταλτική λειτουργία η ομάδα του Ντάις… άντεξε, παίρνοντας το μεγάλο διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ