«Ζήτησε να φύγει από την Άρσεναλ ο Θεμπάγιος»

«Ζήτησε να φύγει από την Άρσεναλ ο Θεμπάγιος»

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής στο Λονδίνο έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στον Ισπανό, ο οποίος κατά συνέπεια φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη Ρεάλ να διακόψει τον δανεισμό του στους «Κανονιέρηδες».

Τη διακοπή του δανεισμού του στην Άρσεναλ επιθυμεί ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο Ισπανός μέσος δεν έχει βρει τον αγωνιστικό χρόνο που επιθυμεί στο Λονδίνο και φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης να του βρει μια νέα ομάδα, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και κατά συνέπεια περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του.

Παρά το γεγονός πως το πρώτο διάστημα με τη φανέλα της Άρσεναλ ήταν πολλά υποσχόμενο για τον ίδιο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον 23χρονο να μην συγκαταλέγεται τους τελευταίους μήνες στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι.

Μάλιστα, οι πρόσφατες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία με την αποχώρηση του Ισπανού και την πρόσληψη του Μίκελ Αρτέτα δεν ευνόησαν τον Θεμπάγιος, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται εκτός των βασικών επιλογών.

Πάντως, ο Ισπανός έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ζήτησε από τη Ρεάλ να του βρει άμεσα μια νέα ομάδα για να συνεχίσει να εξελίσσεται, γεγονός που θα σημάνει το τέλος της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ