Λέστερ – Τσέλσι 2-2

Λέστερ – Τσέλσι 2-2

Χάρη σε δύο γκολ του Ρούντιγκερ η Τσέλσι έφυγε με ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Λέστερ.

Ματσάρα στο «King Power» με τις Λέστερ και Τσέλσι να έρχονται ισόπαλες 2-2 και τις «Αλεπούδες» να διατηρούν το +8 από τους Λονδρέζους.

Τα πάντα σχεδόν συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, από κόρνερ του Μάουντ, ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Τσέλσι αλλά η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση.

Στο 54′ ο Μπάρνς με σουτ που κόντραρε κιόλας έκανε το 1-1 και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή με τον Τσίλγουελ να πλασάρει από κοντά και να νικά τον Καμπαγέρο που έκανε λάθος εκτίμηση στο ξεκίνημα της φάσης.

Με τους πρωταγωνιστές του πρώτου της γκολ όμως, η Τσέλσι βρήκε την ισοφάριση. Στο 71′ ο Μάουντ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και με κεφαλιά δυναμίτη ο Ρούντιγκερ σκόραρε και πάλι, για το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά η Λέστερ έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Έβανς και Μπαρνς που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Τίλεμανς (80’ Ιεανάτσο), Τσίλγουελ, Σογιουντσού, Μπαρνς, Τσαντούρι, Μάντισον, Αγιόθε, Βάρντι (80’ Πράε)

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο (73’ Γουίλιαν), Μάουντ, Πέδρο (73’ Κόβασιτς), Έιμπραχαμ (83’ Μπάρκλεϊ), Χάντσον Οντόι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ