Η Λίβερπουλ συνεχίζει τον… χαβά της, 4-0 τη Σαουθάμπτον! (vids)

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τον… χαβά της, 4-0 τη Σαουθάμπτον! (vids)

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 στο «Άνφιλντ» και έφτασε τη διαφορά στο +22 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, οι «πολίτες» έχουν ένα ματς λιγότερο.

Πλέον δεν είναι είδηση οι νίκες της Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ επικράτησαν άνετα με σκορ 4-0 της Σαουθάμπτον και η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι στο +22, με τους «πολίτες» να έχουν ένα ματς λιγότερο βέβαια.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 72′ και το 90′, ενώ νωρίτερα τον δρόμο προς τη νίκη είχαν ανοίξει οι Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (47′) και Χέντερσον (60′). Η Λίβερπουλ έχει φτάσει τους 73 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές και το να φτάσει τους 100 πόντους πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Στα υπόλοιπα ματς της 25ης αγωνιστικής της Premier League, η Γουέστ Χαμ… αυτοκτόνησε, καθώς μέχρι το 75′ προηγούταν με 3-1, αλλά η Μπράιτον τελικά ισοφάρισε και πήρε την ισοπαλία με σκορ 3-3.

Η ‘Εβερτον έκανε τρομερή ανατροπή με 10 παίκτες. Μέχρι το 45+1′ η Γουότφορντ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο μέσα σε τρία λεπτά έγινε το 2-2 με δύο γκολ του Μίνα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Το γκολ της νίκης για τα «ζαχαρωτά» πέτυχε ο Γουόλκοτ στο 90’, με την Έβερτον πλέον να βρίσκεται στην 9η θέση με 33 βαθμούς.

Δείτε τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 4-0
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον 3-3
Γουότφορντ-Έβερτον 2-3
Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1
Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-1
Νιούκαστλ-Νόριτς 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ