Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-0

Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-0

Η Άρσεναλ έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εκτός έδρας, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο Turf Moor την Μπέρνλι, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να «νοσεί» και να μην μπορεί να κερδίσει, με τους κανονιέρηδες να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στην Μπέρνλι.

Η ομάδα του Λονδίνου έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Μπέρνλι και παρέμεινε δίχως νίκη για ένα ακόμη ματς, αλλά κυρίως έμεινε σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού ισοβαθμούσαν στους 30 πόντους, με τους κανονιέρηδες να βρίσκονται στην 12η θέση και τους γηπεδούχους στην 14η. Μετά το ματς συνεχίζουν αν είναι ισόβαθμες, με την Μπέρνλι να είναι αυτή που δικαιούνταν τη νίκη κι αυτή που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έφερε έτσι την τέταρτη σερί της ισοπαλία. Όσον αφορά το ματς η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά χάνοντας ευκαιρίες με τον Λακαζέτ στο 2ο λεπτό και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 14′. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ισορρόπησαν αλλά στις καλές τους στιγμές δεν σκόραραν με τους ΜακΝίλ, Ροντρίγκες και Κέντρικ.

Στην επανάληψη η Μπέρνλι ήταν καλύτερη και δικαιούνταν το τρίποντο, ενώ στο 78ο λεπτό είχε τη μεγαλύτερη στιγμή του ματς, όταν ο Τζέι Ροντρίγκες με πλασέ είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει πάνω στη γραμμή, με το Goal Line Technology να δείχνει No Goal. Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Άρσεναλ συνεχίζει να μην σηκώνει κεφάλι με τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άρσεναλ έχει 13 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει 6 νίκες και 6 ήττες. Παράλληλα, με βάση τις νίκες της είναι στις τέσσερις τελευταίες θέσεις, ενώ μετράει όσες ήττες έχει η Λέστερ που είναι τρίτη, αλλά και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (32-34)!

Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Χέντρικ, Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Γουντ, Ροντρίγκεζ

Άρσεναλ (Αρτέτα): Λένο, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Λουίζ, Σακά (46′ Τορέιρα), Γκεντουζί, Τζάκα, Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ (63′ Γουίλοκ), Μαρτινέλι, Λακαζέτ (89′ Ενκέτια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ