Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-1

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-1

Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 3-1 της Κρίσταλ Πάλας και πλέον βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Τέλος δεν έχει η… παρέλαση της Έβερτον, η οποία από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Κάρλο Αντσελότι δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που στο πρώτο μισό της σεζόν φλέρταρε με τις θέσεις που οδηγούν στην Championship.

Αντιθέτως, χάρη στη νίκη της με σκορ 3-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε στο -1 από την πρώτη πεντάδα και μπορεί να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή έξοδο τη νέα περίοδο. Στον αντίποδα, η Πάλας δέχθηκε την τρίτη διαδοχική της ήττα και δίνει μάχη να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 18′, όταν ο Γούλκοτ σέρβιρε στο Μπερνάρντ για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Πίκφορντ να μην έχει σωστή αντίδραση στο σουτ του Μπεντέκε, ο οποίος έγραψε το 1-1 (51′).

Παρόλα αυτά, τα «ζαχαρωτά» δεν αγχώθηκαν και πήραν εκ νέου προβάδισμα οκτώ λεπτά αργότερα με τον Ριτσάρλισον. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κάλβερτ- Λιούιν στο 88’ σφραγίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στην Premier League.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Κόουλμαν, Ντιν, Μίνα, Σνάιντερλεν, Σίγκουρντσον (86’ Χολγκέιτ), Γουόλκοτ (26’ Σιντιμπέ), Μπερνάρντ (64’ Ντέιβις), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Φαν Άανχολτ, Κέιχιλ, Γουόρντ (79’ Κουγιατέ), Τόμκινς (61′ Νταν), ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι (68’ Μέγιερ), Μιλιβόγιεβιτς Μπεντεκέ, Αγιού, Ζαχά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ